RM Gastro po osmé na HOSTu

Společnost RM Gastro se ve dnech 19. – 24. října zúčastnila již poosmé veletrhu HOST v Miláně. Každé dva roky zde firmy z gastronomických výrobních oborů a sektoru služeb nabízí návštěvníkům z celého světa své produkty. Rok 2017 byl pro organizátory rokem rekordním a jsme rádi, že jsme se jako česká technologická firma mohly letošního ročníku účastnit, a podílet se na tomto úspěchu .

Stejně jak se vyvíjí segment gastrozařízení a nabídka RM Gastro, tak se dynamicky proměňuje i prezentace naší expozice. Hlavní pozornost byla věnována představení jednotlivých linek značek RM a REDFOX, které byly doplněny našimi tradičními produkty v podobě snackových zařízení a dalším vybraným portfoliem. Toto vše bylo k vidění na skoro 200 m2 výstavní plochy stánku.

Zaznamenali jsme zájem o všechny vystavené linky. V rámci linky RM 700 byl vystaven tálový sporák s konvenční troubou, grilovací deska, padesátilitrový kotel, sklopné pánve a také indukční varná deska nebo indukční WOK.

Na opačné straně stánku byly vystaveny linky značky REDFOX. V lince REDFOX 600 byla vystavena elektrická trouba, plynový sporák, grilovací deska a třífázová třináctilitrová fritéza. Linka byla doplněna o lávový i vodní gril. Největší linka REDFOX 900 byla sestavena ze sklopné pánve, kotle s autoklávem a nepřímým ohřevem. Součástí linky byl také vařič těstovin, fritéza, grilovací deska nebo sporák s troubou.

Během 5 výstavních dnů na stánek dorazilo mnoho obchodních partnerů z různých zemí světa, ze stávajících ale i potenciálních trhů jako jsou státy Severní Afriky nebo další státy z oblasti Blízkého Východu a Jihovýchodní Asie. „My v RM Gastro se snažíme o soulad funkčnosti, kvality, spolehlivosti, designu a ceny našich produktů. Zájem návštěvníků dokazuje, že se nám tento cíl daří naplňovat. Už více jak 20 let jsme spolehlivým partnerem pro naše obchodní partnery“, bezprostředně se podělil o své dojmy ředitel mezinárodního obchodu Sanjin Bećirbaršić.

Jubilejního 40. ročníku veletrhu HOST se zúčastnilo 187 602 návštěvníků ze 177 zemí světa, což je oproti předchozímu ročníku nárůst návštěvnosti téměř o čtvrtinu (24,3 %). Lidé si mohli projít na 14 pavilonů a zavítat na stánky 2 165 vystavujících z 52 zemí světa. Kromě tradičních zemí zde měly svá zastoupení i firmy z méně obvyklých oblastí jako je Austrálie, Kambodža nebo Polynésie.