RM GASTRO
Prvotřídní kuchyně. Pro opravdové profesionály.
rmgastro.com

Holdboxy 11.02.2021

Víte, že narozdíl od běžných konvektomatů lze pokrmy v holdboxu uchovat i delší dobu bez postupného vysoušení a degradace počáteční kvality? V holdboxu se dají navíc pomalu péci pokrmy při teplotě do 120°C včetně kontroly teploty sondou (jehlou).

Udržovací skříně HOLDBOX jsou navržené tak, aby vyhovovaly současným stravovacím potřebám a zvyšovaly produktivitu provozu. Udržovací skříně jsou stabilní a silné, aby odolávaly nárazům a náročným pracovním podmínkám. Zároveň mají velmi jednoduché a intuitivní ovládání, které je přístupné celému personálu kuchyně. To znamená, že kuchař se může soustředit na přípravu a vaření pokrmu, zatímco ostatní méně zkušení pracovníci zvládají obsluhovat holdbox.

PODROBNÉ SPECIFIKACE